Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30

Thread: New/Updated Trailers?

  1. #21
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Klamath Falls, OR
    Posts
    1,334

    Default

    Thanks Sir!
    '13 800 PRO RMK 163

    "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment." ~ Will Rogers

  2. #22
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Klamath Falls, OR
    Posts
    1,334

    Default

    Well, I can't figure it out... I see the pictures!

    If anybody wants to see them, make sure you're logged in. If you don't see them, feel free to email me and I'll send you them via email until we can get the uploader issue fixed.

    Kilroy
    '13 800 PRO RMK 163

    "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment." ~ Will Rogers

  3. #23
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Eastern Wa.
    Posts
    7

    Default

    Weird I see the first picture, but the rest are red x, I'm logged in. I hate computers!

  4. #24
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Klamath Falls, OR
    Posts
    1,334

    Default

    Ok, that was pretty cosmic. I think Ben is looking into why the pictures are so hard to attach...

    Feedback: Is anybody seeing them now?
    '13 800 PRO RMK 163

    "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment." ~ Will Rogers

  5. #25
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Oregon
    Posts
    1,889

    Default

    I sent you a PM with some thoughts on what is going on, and how to fix.

  6. #26
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Klamath Falls, OR
    Posts
    1,334

    Default

    I saw it, but still couldn't get it figured out... Maybe Moon can show me how to post pic's as he is always posting some nice ones.
    '13 800 PRO RMK 163

    "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment." ~ Will Rogers

  7. #27
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Central Oregon
    Posts
    1,889

    Default

    The pictures should be working now. I think the issue is that the attachment manager was used to upload the pictures, but the IMG tag was used to display. Evidently, this causes only the poster to be able to see them. The IMG tag is intended to be used when the pictures are hosted elsewhere. If you use the attachment system, make sure the pics you want in the post are in the lower "attachment" box. You can then click the "insert inline" button to make them post inline in the message. Otherwise, they post as thumbnails below the message. The nice thing is that you can always edit the post and go back to the attachment manager and manipulate the images as you like.

    Kliroy, in your case I just edited the message and drug the photos down into the attachment box and hit "inline". I then moved the image titles around as needed. It looks like you had already done this with one photo, which is why people could see one of them.

    Also, I have changed the forum settings to display the full image when inline images are used, rather than thumbnails.

    Here is what it should look like when posting attachments. The top box contains all the images you have ever uploaded, the lower box are images that will be displayed in the post.

    Name:  attach.png
Views: 179
Size:  272.0 KB

  8. #28
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Klamath Falls, OR
    Posts
    1,334

    Default

    Outstanding information. Thanks for posting and fixing Ben. I will see if I can upload some now without help!

    Kilroy
    '13 800 PRO RMK 163

    "Good judgment comes from experience, and a lot of that comes from bad judgment." ~ Will Rogers

  9. #29
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bend, Oregon
    Posts
    677

    Default

    I picked up this nifty "Bison" 2 place trailer today . I feel like I got a good deal on it. My wifes sled doesn't have reverse and there was no way I was gonna drag it off the trailer backwards each time. So it will be a real back saver to be able to drive on/ drive off. And i can still haul my buggy in the warmer months. Win win.
    So now; the dumb Newbie question...........Where does the hold down bar go? In front of the spindles with tie downs pulling toward the front?


  10. #30
    Join Date
    May 2011
    Location
    Bend Oregon
    Posts
    154

    Default

    Quote Originally Posted by ChillyKen View Post
    I picked up this nifty "Bison" 2 place trailer today . I feel like I got a good deal on it. My wifes sled doesn't have reverse and there was no way I was gonna drag it off the trailer backwards each time. So it will be a real back saver to be able to drive on/ drive off. And i can still haul my buggy in the warmer months. Win win.
    So now; the dumb Newbie question...........Where does the hold down bar go? In front of the spindles with tie downs pulling toward the front?


    Generally with this type of trailer there is a rod that goes in front and one behind the spindles... 4 rods. On your PRO it's possible a single rod could go through the spindles, but that won't work for your wifes sled. A lot of guys also use tie down straps to hold down the rear of the sleds.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Updated Sledspace App!
    By ben in forum Forum News & Info
    Replies: 6
    Last Post: 02-24-12, 09:49 PM
  2. Updated Forecast
    By ben in forum General Snowmobiling
    Replies: 6
    Last Post: 12-25-11, 08:39 PM
  3. New Movie Trailers
    By ben in forum Films & Videos
    Replies: 16
    Last Post: 10-21-10, 11:24 PM
  4. Kudos to 99W Trailers
    By Pac Man in forum General Snowmobiling
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-09, 12:16 AM
  5. Updated: Dutchman Sno-Park Photos
    By ben in forum General Snowmobiling
    Replies: 7
    Last Post: 11-08-09, 09:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •